Menu sluiten

Start Verkoop De Post Hengelo
op 1 december in de Verééniging

Op 1 december a.s. is het zover en vindt de start verkoop plaats van De Post Hengelo!

Met dit unieke plan realiseert Oude Wolbers/ Droste Projectontwikkeling VOF 51 appartementen in het voormalige postkantoor aan de Prinses Beatrixstraat in het centrum van Hengelo. Het gebouw met veel karakter wordt - met behoud van authentieke elementen - getransformeerd tot een nieuwe woonlocatie rond een groene binnentuin. Het wordt een aantrekkelijke woonplek voor diverse doelgroepen, met een bijzondere mix van compacte appartementen/ maisonnettes van ca. 50m² tot 110m², en prijs vanaf € 210.000,-. De nieuwe appartementen worden duurzaam, comfortabel, compleet en gasloos aangeboden.

Eind dit jaar wordt gestart met de sloopwerkzaamheden. Dit betekent dat er een definitieve datum is geprikt voor de start verkoop van het plan. Deze zal op 1 december a.s. plaatsvinden in Grand café & boetiekhotel De Verééniging aan de Parallelweg LS 2a in Hengelo.

Van 19.00 uur tot 20.30 uur is er vrije inloop. De ontwikkelaar (Oude Wolbers/ Droste Projectontwikkeling) en aannemer (Bouwcombinatie Oude Wolbers/ Droste) en de makelaar (Euverman & Nuyts) zijn tijdens de start verkoop aanwezig om het plan toe te lichten en vragen te beantwoorden. Ze vertellen geïnteresseerden meer over de historie van het oude postkantoor, de onderdelen die bij de transformatie behouden blijven, de parkeervoorzieningen, fietsenstalling en de overige invulling van het openbaar gebied en de gezamenlijke ruimtes.

Als bezoeker ben je van harte welkom om de nieuwe plannen voor De Post te bekijken. De makelaar legt je dan graag uit hoe de inschrijving in zijn werk gaat en hoe de verdere procedure verloopt. Even binnenlopen is dus zeker de moeite waard! Benieuwd naar het plan? Alle informatie vind je op:

http://www.deposthengelo.nl